Bekas Kek Coklat Moist - Moist Chocolate Cake Selera Sakura
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing.
Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan.
Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir.
Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat.
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang.
Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing.
Bekas Kek Coklat Moist - Moist Chocolate Cake Selera Sakura. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat.
Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat. Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Celup biskut yang telah sejuk tadi ke dalam coklat.
Dah habis masa, off kan periuk dan pusing. Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter. Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir. Masukkan ke dalam cawan kertas dan tabur badam cincang. Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan.
Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir.
Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Ambil ayam yang telah diperap dan masukkan dalam noxxa, masukkan sekali sisa2 bahan perapan yang melekat kat bekas perapan.dalam periuk noxxa.tak nak bazir.
Semasa cairkan coklat, tambah cocoa butter.
Bila coklat dah keras, keluarkan dari peti sejuk dan simpan.
Posting Komentar untuk "Bekas Kek Coklat Moist - Moist Chocolate Cake Selera Sakura"